Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en de functionaliteit te waarborgen. Lees meer Accepteren

Over ons

De firma Van Cranenbroek heeft momenteel 5 winkelfilialen. In Nederland zijn dat de vestigingen in Budel, Dongen, Landgraaf en Schijndel. In België is dat Van Cranenbroek Opglabbeek (sinds 1 januari 2019 gemeente Oudsbergen).
De winkels worden bevoorraad vanuit 2 grote distributiecentra in België, vlakbij de grens met Nederland. Omdat de logistiek in eigen beheer wordt verzorgd kan er direct gereageerd worden op de behoefte van de winkelfilialen. We beschikken over diverse vrachtwagens, trailers en containerchassis. Het familiebedrijf, dat van vader op zonen is overgegaan, wordt momenteel geleid door twee broers en er zijn ongeveer 600 medewerkers in dienst.

Klik op de kleine afbeeldingen om deze te vergroten.

Budel Budel ingang winkel
Landgraaf Landgraaf ingang winkel
Dongen Dongen ingang winkel
Schijndel Schijndel ingang winkel
Opglabbeek (Oudsbergen) Opglabbeek ingang winkel

Breed assortiment

De groots opgezette winkels zijn overzichtelijk ingedeeld in diverse segmenten. Vooral de grote afdeling tuinmachines en de sfeervol ingerichte ruimte met tuinmeubelen valt op, maar toch is dit slechts een fractie van ons zeer uitgebreide aanbod. Denk ook aan een zeer uitgebreid programma (werk)kleding en schoenen, gereedschappen, paviljoens en partytenten, barbecues, dierenbenodigdheden, trampolines, zwembaden en toebehoren, heaters en terrasverwarmers, tuingereedschap en -onderhoud, kruiwagens, beregening, hogedrukreinigers en afrastering om maar wat te noemen. "Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het" luidt dan ook het credo. De verkoop van tuinmeubelen vindt plaats in het tuinmeubelseizoen, ongeveer van februari t/m eind augustus. Naast het vaste assortiment worden van september t/m januari artikelen uit het winterprogramma verkocht, zoals speelgoed, oktoberfest-, halloween- en kerstartikelen. De collectie decoratiematerialen is eveneens flink uitgebreid; voor diverse toepassingen of thema's door het jaar heen zijn er ontzettend veel mogelijkheden om thuis de juiste sfeer te creëren.

Tuinmeubelen

Op het gebied van tuinmeubelen is Van Cranenbroek uniek. Of u nu aluminium, vlechtwerk, polywood, textileen, spraystone, kunststof of teakhout wilt, of een combinatie ervan, het is allemaal aanwezig. Een tafel met stoelen of toch liever een loungeset? Wij hebben een ruime collectie in verschillende prijsklassen. Bij een tuinset horen natuurlijk ook kussens en in die behoefte kan uiteraard ook worden voorzien. De huidige collectie bestaat uit een groot aantal dessins. Al aan het einde van het seizoen wordt de nieuwe collectie tuinmeubelen en kussens zorgvuldig samengesteld voor het jaar erop. Mede hierdoor is er voor de klant volop keus uit de meest moderne dessins en kan aan ieders wens gehoor worden gegeven. Ook opbergboxen voor uw tuinkussens zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Daarnaast kunt u kiezen uit een breed assortiment parasols, paviljoens, bloempotten en decoratie. Ook voor diverse onderhoudsproducten en advies hierover bent u bij Van Cranenbroek aan het juiste adres.

Tuinonderhoud

U heeft de keus uit een groot aanbod tuinmachines. Grasmaaiers zijn verkrijgbaar vanaf de kleinste soorten tot aan de grootste modellen, de zogenaamde zitmaaiers. Op die plaatsen waar men vanwege de terreingesteldheid niet meer kan werken met een motormaaier, bieden handzame bosmaaiers en trimmers de oplossing. Ook heggenscharen, bladblazers en -zuigers, kettingzagen, verticuteermachines en allerlei tuingereedschappen maken deel uit van het uitgebreide assortiment.
Bovendien geven onze medewerkers speciale demonstraties en uitleg over de diverse machines. Het hele gamma om de tuin te onderhouden is bij Van Cranenbroek aanwezig. Ondanks de lage prijzen staan advies en service voorop. Het is voor de klant belangrijk te weten hoe een apparaat werkt, maar ook wat er nodig is om het apparaat in perfecte conditie te houden.
Ook voor zaken als potgrond, meststoffen, tuinkalk, boomschors, anti-worteldoek, graszaden en zelfs kunstgras kunt u bij Van Cranenbroek terecht. Vijverbenodigdheden behoren eveneens tot het assortiment. Kortom: Van Cranenbroek is hét adres voor uw complete tuinonderhoud!

Gereedschappen

Van Cranenbroek biedt het gehele jaar door een zeer breed pakket gereedschappen aan. Voorbeelden hiervan zijn compressoren en diverse elektrische gereedschappen zoals boormachines, multi-tools, schuurmachines en haakse slijpers. Zowel van de bekende merken als van de eigen huismerken. Handgereedschappen zijn uiteraard ook verkrijgbaar en deze zijn gemakkelijk op te bergen in één van de diverse gereedschapswagens of -koffers die wij aanbieden. Verschillende accu's voor uw (vracht)auto, motor of scooter zijn tevens verkrijgbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Acculaders en druppelladers kunnen daarbij niet ontbreken. Materialen om te sleutelen aan uw geliefde voertuig? We hebben het allemaal!

Online catalogus

Vanwege de maatregelen rond het Covid-19 virus was het een tijdje niet of beperkt mogelijk om bij ons te komen winkelen. In die periode hebben wij een online catalogus opgezet waarop een greep uit ons zeer uitgebreide productenaanbod te bekijken is. Deze catalogus wordt nog steeds met enige regelmaat aangevuld. Online bestellen is niet mogelijk en wij leveren geen artikelen aan huis, maar om u een idee te geven van ons winkelaanbod hebben wij een selectie artikelen online gezet:

Klik hier om de Online Catalogus te bekijken

Staat het artikel wat u zoekt er niet bij, dan staan onze winkelmedewerkers voor u klaar om u verder te helpen.

Aanbiedingen

Elke drie weken vinden diverse acties plaats in de winkels. Mede daardoor en door de in eigen beheer gedurfde inkoop bent u verzekerd van de laagste prijzen!

Onderhoud en reparatie

Van Cranenbroek beschikt over een eigen service- en reparatieafdeling. In iedere winkel is een technische dienst balie aanwezig, waar kleine reparaties uitgevoerd kunnen worden en waar onderdelen verkrijgbaar of te bestellen zijn. Heeft uw machine onderhoud nodig of een reparatie? Dan wordt deze ingestuurd naar de Centrale Technische Dienst. Daar worden ook alle garantiebeoordelingen en herstellingen gedaan. Zorgt u er voor dat u altijd de originele aankoopbon bij u heeft als u aanspraak wilt maken op eventuele garantie.

Distributie

Hieronder een impressie van onze 2 grote distributiecentra, van waaruit de winkelfilialen worden bevoorraad. Ook containers uit de haven van onder meer Rotterdam worden met onze eigen vrachtwagens en chassis getransporteerd.

Klik op de kleine afbeeldingen om deze te vergroten.

Vrachtwagens Overpelt
Vrachtwagens Overpelt
Vrachtwagens Overpelt
Magazijn Overpelt
Magazijn Overpelt
Heftruck magazijn Budel
Laadklep magazijn
Vrachwagens snelweg
Vrachtwagen brug
Meld u aan voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze actuele aanbiedingen, koopzondagen, speciale acties en dergelijke.